tiistai 3. tammikuuta 2012

Matkaan taas kuljen nyt

Voi sitä pientä suurta katkeruuden häivähdystä jonka aikanaan koin havaittuani, että HKL jakoi matkakorteille niiden perinteisten sinisten vaihtoehtona myös vaaleanpunaisia korttitaskuja. Olisinpa tiennyt aiemmin, sitä nätimpää kun en ole kehdannut mennä itselleni pyytämään sinisen ollessa edelleen käyttökuntoinen. Olen siis ainoastaan tyytynyt vaivihkaa kyräilemään noita kanssamatkustajien huomattavasti pirteämpiä kortteja.


Tänään törmäsin kuitenkin johonkin vielä parempaan. Helsinkiläisen muotoilutoimisto Muovon printtiversio matkakorttitaskusta miellyttää silmää ja paljon. Totta, sehän on vain matkakortti. Mutta koska kyseessä on myös lähes päivittäisessä käytössä oleva esine, on sille myös suotu erityiset mahdollisuudet piristää käyttäjäänsä aina käteen sattuessaan. 

Pakko siis myöntää, tilaukseen lähti sen kummemmin empimättä tuo lohenpunainen versio. 




Myös muu Muovon mallisto miellytti kovasti silmää. Suosikkituotteeni on ehkä kuitenkin tuo ihastuttava koiranpeti. Hyvä ettei kodistamme vielä löydy karvakuonoista perheenjäsentä, unipaikka koiralle kun olisi varmasti verottanut kukkaroa muutaman pennin enemmän kuin uusi koti matkakortille.

Kuvat Muovo

Ei kommentteja: