tiistai 20. maaliskuuta 2012

Hehkutus

Pakko jakaa tämä olotila. Olin eilen ensimmäisessä harjoitteluvuorossa päivystämässä MLL:n lasten ja nuorten puhelimessa. Pari tuntia ehdin kuunnella kokeneemman päivystäjän jutustelua eri soittajien kanssa, kunnes viimeisen tunnin aikana uskaltauduin lopulta vastaamaan itsekin.

Seurauksena ihan mieletön fiilis!

Siinä 7-8 vastaanottamani puhelun aikana ennätin mm. jutella niitä näitä, rohkaista koulumatkallaan pelännyttä, miettiä mitä tehdä kun koulussa kiusataan ja antaa oman valistuneen vastaukseni useampaan "mitä on seksi"-kysymykseen. Parasta hommassa on se, ettei voi millään tavalla aavistaa millaiseen puheluun tulee seuraavaksi vastaamaan. Tai sittenkin se, että saa mahdollisuuden yhdellä puhelulla olla kuuntelijana jollekulle, joka kuuntelijaa tarvitsee. Olisin voinut jatkaa vielä monta tuntia. (On toki myönnettävä että kovin pahoja testauspuheluita en vielä joutunut vastaanottamaan, turhautumisen hetkiltä ei tässäkään hommassa varmasti tule säästymään.)

Tuli sellainen olo, etten ole ehkä vuosiin tehnyt mitään yhtä merkityksellistä. Toisaalta sellainenkin, etten ole aikoihin keksinyt yhtä mielenkiintoista tapaa viettää aikaani. Hurraa!

1 kommentti:

Hertta kirjoitti...

Hyvä Henna! :D

Kuinka usein oot siellä päivystämässä? Ihan mielettömän hienoa että oot vapaaehtoistunut moiseen. Respect!