perjantai 4. maaliskuuta 2011

Pikapäivitys

Todella hyviä asioita tällä hetkellä:

- Kognitiivisen psykologian tenttiosuudesta napsahti arvosanaksi 4, eli sama kuin neuro-osuudesta (jota en sitten kuitenkaan tullut uusineeksi ajanpuutteesta johtuen). Tämä on lähinnä suuri helpotus, viikko sitten näin koko yön unta jossa sain yhä uudestaan kuulla saaneeni tentistä arvosanaksi 2. Kyseinen uni oli oikeastaan ihan taidokas. Heräsin sen aikana yhä uudestaan unesta jossa olin saanut tentistä kakkosen jonka jälkeen menin aina tarkistamaan asiaa jolloin huomasin saaneeni taas saman kakkosen jonka jälkeen heräsin taas unesta ja sama toistui arviolta n. 10 kertaa.

- Postissa odottava uusi Macbook Pro. Läppäriasia siis hoitui nopeammin kuin uskoin, hyvä niin. Tuntuu että tarve kirjoittaa iskee aina silloin kun on pahin puute joko ajasta tai kun jokin muu homma kusee, kuten tällä kertaa tämä läppäriasia.

- TeaK:n kevään ja kesän yhteisten opintojen tarjonta ei ollut täysin toivoton, joten saanen viimeiset kandipisteeni kasaan varsin kivuttomasti kunhan vain onnistun tunkemaan itseni haluamilleni kursseille.

- The Arkin jäähyväiskeikka illalla Tavastialla. En ole koskaan ollut suurin fani, enkä totta puhuakseni ole kuunnellut kyseistä bändiä aikoihin, mutta keikkansa ovat aina olleet hurmaavia joten väliin en halunnut jättää. Lisäksi pisteitä nostavat keikkaseuralaiset, joiden näkemisestä on kulunut turhan pitkä aika.

- Vanhempien tuparilahjaksi antama leipäkone, joka tuottaa samanlaista hyvänolontunnetta kuin pyykkien peseminen. Pyykkiä pestessä tuntee tekevänsä ihan hurjana kotitöitä, vaikka pyykkien nakkaaminen koneeseen ja niiden nostaminen kuivumaan on melko pieni toimenpide. Sama homma leipäkoneen kanssa. Tuntee olevansa todella aikaansaava, kun voi sanoa leiponeensa taas tuoretta leipää, vaikka kaikki mitä vaaditaan on jauhojen nakkaaminen koneeseen ja leivän ottaminen koneesta ulos pari tuntia myöhemmin. Lisäksi itse leipä on osoittautunut erittäinkin syömäkelpoiseksi.

- Kämppäämme vaivannut kirjahyllyvaje on viimein hoidettu. Vaikka sängynalus tarjosikin oivallisen säilytysratkaisun hyllyjen loistaessa poissaolollaan, alkoi jo vähän nyppiä jokainen astmakohtaus jonka sain joutuessani etsimään tarvitsemiani kirjoja sängyn alle kerääntyneiden pölyvallien keskeltä. Nyt ovat kirjat siististi esillä hyllyissä ja lisäksi kämppä näyttää paljon paremmalta niiden kanssa.

- Ulkona on yhä useammin ihania auringonpaisteita!

(Olisin voinut jatkaa päivitystä tekemällä listan asioista, jotka eivät tällä hetkellä ole niin hyvin. Asia hoitunee kuitenkin toteamalla, että olen kohta istunut töissä 10 tuntia.)

3 kommenttia:

neiti Laura kirjoitti...

mistä tilasit macbookin? millä hinnalla niitä saa? pyysin rehtorin apurahaa sellaiseen, mutta mahtaako herua.... mille kursseille oot tulossa? en mennyt oopperan historiaan, mutta jouduin vahingossa sen tyypin oopperan historiaa käsittelevälle luennolle. olisin juossut pakoon, mutta kun mulle maksettiin siitä, ni en viittinyt. kuinka vitun vähän voi kiinnostaa ooppera? aivan perseellisen vähän. miksi ketään muka kiinnostaisi ooppera. olen kyllä menossa katsomaan sen Robin Hoodin. mut ku koulu maksaa. ja mä teen mitä tahansa jos koulu maksaa.

Henna kirjoitti...

No parkourin perusteet ois ainaki listalla! .. not. Muistaakseni kattelin jotain teoksenpohdintakurssia toukokuulle ja luovaa kirjoittamista kesäkuulle. Ja anteeks mut miten voi joutua VAHINGOSSA jolleki oopperaluennolle? Oon kyl salaa sitä mieltä että sulla on jotain kaapissa ton oopperan suhteen. Ehkä tässä puhutaan vähän samantapaisista epäilyksistä kuin jos esimerkiksi kuuntelee jonkun homovastaisen ihmisen paatosta ja alkaa miettiä että mistähän tuossakin aggressiossa on pohjimmiltaan kyse.

Macbook on verkkokauppa.comin osamaksutavaraa, hintaa taitaa tulla joku vajaa 1300e. Uudet pyörii varmaan tonnissa halvimmillaanki, mutta sanoisin tässä asiassa että köyhän ei kannata ostaa halpaa. :D Ei hirveesti innosta hankkia elämäänsä lisästressiä epäluotettavasta koneesta (lue: pc) kun käyttöaste on kuitenki sen verran korkea.. Eli jos macia harkitset niin olet kyllä oikeilla jäljillä. (Niin ja tän sanomisesta ei mulle kukaan maksanu ja se on väärin!)

neiti Laura kirjoitti...

Kai tiesit, että parkourin perusteet kuuluu nykyään pakollisiin d-kandiopintoihin?