perjantai 29. heinäkuuta 2011

Scrabblea, turkkeja, kesäliikehdintää

Kuinka kuumottavaksi voikaan tilanne mennä. Musiikkitieteestä on nyt tarjottu opiskelupaikkaa varasijoille 1-4, joten Jukka olisi seuraavana jonossa. Toivoisin niin että tämä saisi aloittaa opinnot Helsingissä, sillä lailla "normaalisti" ilman kaikkea säätämistä. Kiltit Helsingin musatieteeseen hakeneet, hylätkää vielä yksi paikka kiitos!

Kävimme eilen Korkeasaaressa ulkomaailman selvittyä aamun rankkasateista ja ukkosista. Ilma oli lämmin, eläimet nukkuivat, yksi avonainen pehmiskioski löytyi kuitenkin eikä muita ollut juuri liikkeellä. Usean Korkeasaareen tehdyn vierailun jälkeen olen valmis myöntämään, että ensisijainen tavoitteeni kyseisillä vierailuilla on ollut tavata Africasia-talossa asuva pannukakkukilpikonna. Toistaiseksi en ole onnistunut. Kyseinen konna on sijoitettu samaan terraarion hyvin paljon itseään muistuttavien littanoiden kivien kanssa, etsi sieltä nyt sitten yksi kilpikonna.







Yllä näkyvälle varikselle sorruin antamaan maistiaisen eväspatongistani (koska sillä oli niin viisas katse). Hanhetkin olisivat halunneet, mutta pysyin tiukkana. Alemmasta kuvasta sain myöhemmin lukea heidän kannanottonsa päätökseeni. Thanks guys ja se siitä idyllistä!


Korkeasaaresta päästyämme kävimme Ikkunassa juomassa yhdet (eli kolmet) tänään irtisanoutuneen työkaverimme kunniaksi. Muita odotellessamme pelasimme erän scrabblea. Ihan paras peli, haluan itselleni! Tuliaisina Hollannista tuomamme antiikkinen scrabble ei toimi suomioloissa, lukuisat C:t, D:t, W:t, G:t tuovat hiukan liikaa haastetta sananmuodostukseen.



(PS. Voitin, kiitokset mm. joukkuetoverini ehec, kämä, jytä ja bosa.)

Viimeisenä muttei vähäisimpänä ilmoitettakoon, että talviturkkini on onnistuneesti hukutettu Lauttasaaren rantaan viime yönä n. klo 00.45. Seurana metsän pimeys ja pimeänpelko, tyyni meri ja hiljaisuus. Hanhetkin nukkumassa, joten tämä idylli säilyi ehjänä.

Nyt otan suunnan keskustaan, palkkapäivä ja ostoslistalla interrail-lippu. Kahden viikon kuluttua istun junassa matkalla Berliinistä Prahaan. Kelpaa!

Ei kommentteja: