perjantai 21. lokakuuta 2011

Maalilappuliisa


Kuinkahan kauan saan vielä kuuluttaa tätä kodinlaittovimmaani? Sain muutama yö sitten unessa kerrankin käyttökelpoisen idean maalata yksi keittokomeromme seinistä hieman tummemmaksi. Värilappujakin sattui löytymään eräästä lipastosta tusinoittain (kohtalo?), joten saatoin välittömästi aloittaa sopivan sävyn etsimisen. Se nimenomainen mielessäni oleva sävy ei ihan löytynyt omasta lappukasastani, joten maalikaupan valikoimien ääreen käynee tieni lähitulevaisuudessa.

Tosin viime yönä näin unta jossa saimme tarjouksen halvemmasta, mutta nykyistämme suuremmasta vuokra-asunnosta täällä Larussa. Mihin enää luottaa, jos näitä enneunia alkaa tipahdella joka yö? (Tosin tuon jälkimmäisen unen enne on sen verran absurdi, etten taida antaa sille liian suurta painoarvoa.)

2 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

unista tuli mieleen, että kun lueskelin tässä yksi ilta sun blogia ja eksyin heti sen jälkeen katselemaan "erilaiset frendit" -sarjaa, näin seuraava yönä unta jossa vihainen cp-vammainen poika jahtas mua ja näytti kieltä ja etusormea koska se ei kyenny nostaa keskisormea O__O

ps. täältä löytyy toinen sisustusvimmainen!

Henna kirjoitti...

voi ei, kuulostaa kuin oisit saanu jotku elinikäiset traumat mahdollisesti vähiten pelottavasta tv-sarjasta ikinä! :D

Hassu yhteensattuma muuten että minäkin luettuani sun blogia näin toissayönä unta jossa kävin ostelemassa aineksia itse tehtyyn huulirasvaan ja varmaan ehdin valmistaaki sen siinä unen aikana. Ainoa harmitus oli herätä ja huomata että se olikin vain unta enkä ollu oikeasti saanu mitään aikaiseksi. :)