sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Elohiiri

Kaikenlaista lajia on tullut koettua, mutta elohiiren iskeminen poskeen on jotain uutta (ja olisi mieluiten voinut jäädä kokematta). Kyseinen hiirulainen on nyt asustellut vasemmalla puolella kasvojani aamupäivästä asti, ja hermot ovat välillä jokseenkin kireällä. Miten tuosta pääsee eroon? Kasvattaisin kärsivällisyyttäni mieluiten lempeämmillä tavoilla.

Tämä sunnuntai on ollut kokonaan omani. Vapaapäivä ilman velvotteita mihinkään, mieskin töissä. Todettakoon, että vaikka viihdynkin erinomaisesti saman katon alla mieheni kanssa, tuntuvat tällaiset yksin vietetyt päivät omalla tavallaan arvokkailta. Tällä hetkellä elämä tuntuu yhdeltä edestakaisin juoksemiselta, milloin on luentoa ja kun useimmiten on töitä. Tuntuu kaikin puolin hyvältä pyhittää aikaa itselle.

Photobucket

Ei sillä että olisin mitään sen tähdellisempää saanut aikaiseksi. Aamun vietin katsomalla televisiosta Animal Planetin eläintenpelastusohjelmia (joihin olen ollut koukussa siitä lähtien kun kyseinen kanava alkoi meillä näkyä) sekä Frasieria.

Televisiosta irtaannuttuani päätin ottaa muutaman kuvan hissuksiin sisustuvasta kodistamme. Ylemmässä kuvassa tämä uusi elämänlaatuni parantaja, ruokapöytä (silittämättömine kaitaliinoineen), sekä vast'ikään hankkimani ihana Block-lamppu. Blockista olin ehtinyt haaveille jo pidemmän aikaa, kunnes viimein uskaltauduin käyttämään kyseiseen esineeseen budjettiini yleensä sopimattoman määrän rahaa. Olisin varmaankin hankkinut kyseisen lampun iltojani piristämään jo aiemmin, jos olisin tiennyt kuinka suuresti olen nyt siihen ihastunut. Varsinainen valaisija se ei ole, mutta tuo jokseenkin samanlaista lämmintä tunnelmaa kuin kynttilät. Ei siis ihme että kaltaiseni kynttilöiden rakastaja on täysin myytyä naista.

Alemmassa kuvassa toinen uusista hankinnoista tähän asuntoon, Hee lounge chair-nojatuoli, jonka tilasin alennetulla hinnalla Finnish Design Shopin kotisivu-uudistuksen yhteydessä. Kyseinen nojatuoli on niin ikään vienyt sydämeni, mitä en äkkiseltään olisi uskonut pehmusteettomasta istuimesta. Tuoli kuitenkin istuu nurkkaansa mitä parhaimmin ja on lisäksi erittäin hyvä istua (pehmustusta toki hiukan tarvitaan.)

Tätä rataa siis pesänrakennusrintamalla. Seuraavana tähtäimessä olisi lipaston metsästäminen. Huuto.net on käynyt kuumana, mutta sopivaa ei tunnu löytyvän. Olisin enemmän kuin valmis keventämään vaatehuoneemme tavaramäärää tai tällä hetkellä sängyn alla makaavaa kirjavarastoa.

Photobucket

Elohiiri katosi jonnekin, toivottavasti lopullisesti. Olo on uinti-/saunavuoron sekä nopeasti väsätyn wokkiannoksen jälkeen ihanan raukea. Ainoa hieman pakottava velvoite olisi lukea tulevaan kehityspsykologian tenttiin. Edessä on kuitenkin kuuden päivän työputki sekä minimimäärä omaa aikaa. Taidan siis jättää velvoitteet odottamaan ja rojahtaa sohvalle katsomaan postiluukusta perjantaina kolahtanutta Imogen Heapin dvd:tä, joka kertoo tämän uusimman levyn valmistumisesta. Itse levyä odottelenkin postiluukusta ensi viikolla.. Sunnuntaioloa parhaimmillaan!

Photobucket

Ei kommentteja: