sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Ihanaa Isänpäivää!

.. Kohtapuoliin puhelin käteen ja soitto maailman parhaalle isälle! Ikävä kyllä työt pitävät taas kiinni Helsingissä. En edes muista milloin viimeksi aikataulut olisivat antaneet myöten niin, että olisi ollut mahdollista matkustaa paikan päälle onnittelemaan isän-/äitienpäivänä. Välillä tämä 500km välimatka itseni ja perheen välillä harmittaa todella. :/

Olen kuluttanut koko aamun Frasier-putken ja huuto.netin parissa. Meneillään paheneva pesänrakennusvimma, olen yrittänyt etsiä huuto.netin valikoimista niin lipastoa makuuhuoneeseen kuin ruokapöydän tuolejakin (jälkimmäisten etsiminen helpottuisi kummasti, jos jossain vaiheessa saisimme omistamani ruokapöydän kuljetettua Lohtajalta Helsinkiin). Huuto.netin selailu on kaltaiselleni epäkirpparistille täyttä tuskaa suurimman osan ajasta. En tiedä onko vika etsijässä, kun mikään ei näytä silmissäni kovin hyvältä (johtuen joko siitä että olen kranttu tai siitä etten osaa nähdä esineiden potentiaalia) vai onko todella niin, että 99% tarjolle laitettavista huonekaluista on yksinkertaisesti susirumia? Ja miksi kaiken luullaan menevän kaupaksi helpommin, jos otsikkoon lisätään sana 'retro', 'design' tai 'vintage'? Eivät nuo termit rumaa tuolia kauniiksi taio.

No, yhtä lipastoa olen jo onnistunut huutamaan (n. 13 lipastosivullisen joukosta onnistuin löytämään kaksi huudon arvoista), saa nähdä kuinka käy. Tämä asunto kaipaa kipeästi lisää säilytystilaa, ja lipasto makuuhuoneessa olisi tilanteeseen valtava helpotus.

Lisäksi olen viime aikoina onnistunut käyttämään rahojani myös muutamaan uuteen kämpäntäytteeseen. Niihin liittyen kirjoittelen lisää myöhemmin. Nyt suunta ensin uima-altaalle/saunomaan ja sen jälkeen iltaa viettämään miehen vanhempien luokse. Viikkoon voisi helposti mahduttaa vielä toisen tai kolmannenkin sunnuntain. Ei haittaisi ollenkaan. :)

Ei kommentteja: