perjantai 21. tammikuuta 2011

Suunnitelmissa kuoriutuminen

Harkitsen ottavani osaa erääseen näytelmäkilpailuun. Tosin harkinnalle ei varsinaisesti ole aikaa koska kilpailutekstien deadline on jo maaliskuun lopussa. Kun tähän lisätään itselleni tuntemattomampi näytelmän muoto, oma hitauteni kirjoittajana sekä vieraan kielen käyttäminen, on osallistumiseni aika tuomittua tavaraa jo tässä vaiheessa.

Tosin heikko kilpailumenestys on lähinnä toivottavaa, sillä ajattelin uhrata tähän yritykseeni tämänhetkisistä rakkaimman tekstintaimeni. Pääasiallinen tavoite onkin saada kyseinen teksti viimein kirjoitusvaiheeseensa, vaikkakin ensin tässä "väärässä muodossa". Parin kuukauden alkuvauhdituksen tuloksena olisi toivon mukaan n. 60-75 sivun kehityskelpoinen näytelmän alkio, jonka pohjalta työstämistä olisi helppoa jatkaa sitten kun aikaa taas jossain vaiheessa on enemmän.

Yksi kysymys tietenkin on, mistä revin aikaa kirjoittamiselle edes noihin muutaman kuukauteen? Ja kuinka kaukana tulevaisuudessa lopulta on tämä vaihe jolloin minulla jälleen on tuota kullanarvoista aikaa?

Ei kommentteja: