maanantai 20. joulukuuta 2010

Hauki ja kalakauppias

Lauttasaareen muuttamisen aikoihin minun oli jossain vaiheessa tarkistettava lähimmän ruokakauppani aukioloajat. Ruokakaupan sivuilta löytyi tuolloin vain tärkeimmät tiedot sekä tämä video. Sivut on nyt päivitetty ja video poistettu mutta onnistuin sen jäljittämään youtubesta. Reaktio on edelleen sama - mitä ihmettä??



Arvostan! Nimim. Vakiokauppani edelleen, jo vuodesta 2008

3 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

Siis mitä hel... :D jollaki on tosiaan syttyny lamppu päässä kun ton klipin on keksiny tehdä, vai onks se tuleva näytelmänkirjottaja ite ton käsikirjottanu? ;) Jee löysit mun blogiin! Etin eilen kiskalla googlesta ja ties miestä sun blogii, mut en millää muistanu nimee :D ajattelin, et tuut sit illalla kommentoimaa mua! Sulla on tosi ihana blogi ja oot niiiin taitava kirjottaja :) jään itekki tänne seurailee!

Henna kirjoitti...

Haha, luulen kyllä etten itse edes pystyisi kirjoittamaan yhtä nerokasta komedian mestariteosta kuin tämä haukivideo. :) Hienoa että löysit blogiani kurkkimaan sinäkin ja kiitos kehuista! Piti minunkin tehdä töistä päästyä hieman salapoliisityötä että löysin sun blogin, olin tietenkin ehtinyt jo kotimatkalla unohtaa nimen, hyvä minä. :D

laura kirjoitti...

Ahhahhaha, aivan mahtava! Ja jee, voi kommentoida! :>