perjantai 31. joulukuuta 2010

Vaihtukoot vuosi, I'm ready

Vuoden viimeinen työvuoro käynnissä, sisältäen viinirypäleitä ja dataamista Kaisaniemessä. Työvuoron jälkeen vaatteiden vaihto, mies kainaloon ja suunta kohti toistaiseksi tuntematonta päämäärää. Pullo mansikkafresitaa ja tähtisadetikkuja. Koti jäi aamulla sotkuiseksi. Tavallaan se harmittaa, mutta katsellaan asiaa uusin silmin ensi vuonna.

Harkinnassa on vielä, pitääkö vuosi 2011 karkittomana. Olen huomannut onnistuvani parhaiten absoluuttisten uudenvuodenlupauksien kanssa. Karkittomia vuosia olen tainnut viettää jo 3 tai 4 (en peräkkäin) ja ne ovat ehdottomuudessaan olleet toimivia. Kaapissa olisi kuitenkin paljon suklaata näin joulun jälkeen. Päätös tulee olemaan vaikea.

Teki mieli tehdä jonkinlainen kuvakollaasi kuluneesta vuodesta, mutta nykyisen terminaalivaiheessaan olevan läppärini kanssa kyseinen operaatio olisi vienyt aikaani vähintään vuorokauden. Jätän siis tekemättä ja totean, että kulunut vuosi on ollut kaikesta työssä ja opinnoissa raatamisesta huolimatta onnistunut ja elämäni tuntuu olevan nyt paljon paremmassa tasapainossa kuin vielä vuosi sitten. Aina voi parantaa, mutta jos vuosi 2011 olisi edeltäjänsä kaltainen, en voisi olla hirveän pettynyt.

Aamulla jatkuu jo arki, töitä ei pääse pakoon uudenvuodenpäivänäkään. Toisaalta, niin se oli tämänkin vuoden ensimmäisenä päivänä - ja hyvähän tästäkin tuli.

Onnellista uutta vuotta 2011 itse kullekin!

Ei kommentteja: